top of page

Kreiranje LinkedIn profila

• Telefonske konsultacije
• Kreiranje LinkedIn sadržaja
• Optimizacija profila
• Popunjavanje saržaja putem Zoom-a
• Savetovanje u vezi sa daljim koracima

€ 150.00

Naš proces

Prikupljanje informacija i uvodni sastanak

Nakon što se odlučite za nas i vaša uplata se verifikuje, zamolićemo vas da nam pošaljete kopiju postojećeg CV-a i LinkedIn profila, ukoliko ga posedujete. Zatim ćemo uspostaviti 30-minutni poziv da bismo detaljnije razgovarali o vašem radnom iskustvu i saznali više o vama.

Kreiranje sadržaja i revizije materijala

Pregledaćemo dostavljene informacije i materijale i zatim kreirati najbolji mogući sadržaj za vaš LinkedIn profil, od dela koji se odnosi na vaše iskustvo do kratkog sažetka koji podrazumeva vaše uspehe i karijerne ciljeve. Fokusiramo se na isticanje vaših dostignuća i vrednosti koje donosite organizaciji kojoj se pridružujete, sa ciljem da vas istaknemo u grupi sličnih kandidata.

Prilikom izrade sadržaja, osiguravamo da se vaš profil pojavljuje u pretragama regrutera i head-hunter-a tako što vaš profil dobije LinkedIn „All Star“ status. Naši konsultanti koriste LinkedIn SEO principe kako bi optimizovali vaš profil za ključne reči koje se koriste prilikom potrage za kandidatima. Nakon toga dobijate radnu verziju na uvid u roku od 7 radnih dana i ukoliko je potrebno rade se željene korekcije.

Unošenje sadržaja i trening sesija

Kada ste zadovoljni ponuđenim sadržajem, organizujemo Zoom sastanak u trajanju od 45 minuta tokom kog se unosi kreirani sadržaj u vaš profil. Poziv služi i kao LinkedIn trening sesija, tokom koje odgovaramo na vaša pitanja i pokazujemo vam najbolje LinkedIn prakse. Naravno, ukoliko želite da sami unesete sadržaj ili smatrate da vam nije potrebna trening sesija možete to naglasiti na inicijalnom pozivu.

Politika otkazivanja usluge

Moguće je otkazati ili primeniti termin ugovorene usluge do 24 sata pre zakazanog termina. Ukoliko je zakazan termin usluge propušten ili otkazan u kraćem roku od 24 sata, novčana vrednost usluge neće biti refundirana.

Ukoliko Klijent otkaže uslugu nakon početka sesije (nakon prve sesije) ili nakon što je primio bilo koju uslugu/materijal od organizacije Valoris, može zahtevati samo povraćaj iznosa koji se odnosi na preostale sesije ili usluge (do 80% od ukupno plaćenih nadoknada). Klijent neće imati pravo da otkaže ili zahteva povraćaj novca nakon što su usluge u potpunosti obavljene (nakon što su sve sesije završene i/ili sve usluge isporučene). Zahvaljujemo se na razumevanju.

bottom of page