top of page

Studentski paket

Telefonske konsultacije
CV i propratno pismo
2 revizije i propratni poziv
Kreiranje LinkedIn sadržaja i optimizacija profila
Popunjavanje saržaja putem Zoom-a uz karijerno savetovanje

€120.00

Naš proces

Prikupljanje informacija

Za početak, želećemo da znamo kako želite da vaša karijera izgleda u budućnosti. Dobićete kratki upitnik u kome ćete nam sumirati vaše obrazovanje i veštine. Takođe, upitnik će nam pomoći da saznamo koji su vaši karijerni ciljevi i željene pozicije. Pored toga, možete nam poslati i vaš postojeći CV ili link ka LinkedIn profilu.


Telefonske konsultacije

Zakazujemo telefonske konsultacije koje mogu da traju do 30 minuta kako bismo detaljno razgovarali o pozicijama koje vas zanimaju. Klijenti nam redovno govore da su ove konsultacije jedan od najboljih delova saradnje s nama, jer služe kao izuzetna priprema za intervju. Vaš sagovornik će vam postaviti i pitanja koja će vam pomoći da sagledate koji su to potencijali koje donosite u organizaciju kojoj se pridružujete.


Kreiranje dokumenata

Sastavićemo Vam koncizne materijale u kome se ističu vaša dostignuća i koji će vas istaknuti u grupi sličnih kandidata. Zatim ćemo zajedničkim snagama doći do finalnih verzija na koji ćete biti ponosni. Dobijate finalnu verziju u PDF formatu.


Kreiranje LinkedIn sadržaja

Pripremamo ceo pisani sadržaj za vaš profil, od dela koji se odnosi na vaše iskustvo do kratkog sažetka koji podrazumeva vaše uspehe i karijerne ciljeve. Fokusiramo se na isticanje vaših dostignuća i veština, sa ciljem da vas istaknemo u grupi sličnih kandidata.


Unošenje sadržaja i LinkedIn savetovanje

Organizujemo sastanak od 45 minuta putem Zoom-a tokom koga vam unosimo osmišljen sadržaj. Tokom sastanka, prolazimo kroz najbolje prakse za korišćenje LInkedIn-a koje vam omogućuju da izvučete maksimum iz ove platforme. Naravno, bićete u mogućnosti da postavite bilo koja pitanja.

Šta dalje?

Saznajte više

Kako biste saznali više i ustanovili da li smo mi ono što je vama potrebno, zakažite uvodni poziv sa nama ovde. Kada ste spremni da počnemo, posle provere vaše uplate, dobićete email koji sadrži sledeće korake.


Pošaljite materijale i zakažite telefonske konsultacije

Pre razgovora sa nama, zamolićemo da nam pošaljete popunjen upitnik i kopiju vašeg trenutnog CV-a, ukoliko ga imate. Kada pregledamo dostavljena dokumenta, uparujemo vas najboljim konsultantima za vas, nakon čega zakazujemo telefonske konsultacije.


Izrada vaših materijala

Dobijate radnu verziju nakon 10 radnih dana od telefonske konsultacije. Tada ste u mogućnosti da tražite izmene, ukoliko za time postoji potreba. Ukoliko su vam dokumenta potrebna hitno, imamo i usluge ekspresne izrade celog paketa za dva dana.

bottom of page