top of page

Professional interview simulation

€80.00

Šta dobijate?

Simulacije Intervjua

Nudimo niz profesionalnih simulacija intervju sesija prilagođenih vašoj industriji i nivou posla. Svaka sesija je dizajnirana da replicira stvarne scenarije intervjua, pomažući vam da unapredite veštine komunikacije na razgovoru za posao, izgradite samopouzdanje i usavršite odgovore. Naši iskusni intervjueri pružiće konstruktivne povratne informacije kako biste identifikovali vaše prednosti kao i oblasti koje je potrebno da unapredite.


Personalizovana priprema

Pomoći ćemo vam da izgradite ubedljive odgovore na uobičajena pitanja intervjua zasnovana na vašem jedinstvenom iskustvu i veštinama. Fokusiramo se na isticanje vaših dostignuća i demonstriranje vrednosti koju možete doneti potencijalnim poslodavcima. Prilagođeni sadržaj kako biste se izdvojili od drugih kandidata u vašoj oblasti.


Sveobuhvatna strategija intervjua

Dobijte personalizovane strategije za pristup različitim vrstama intervjua (behiverionalni, situacioni, zasnovani na kompetencijama itd.). Naučite tehnike za rešavanje izazovnih pitanja i efikasno komuniciranje svojih kvalifikacija. Uvidi u specifične nijanse intervjua u vašoj industriji.


Analiza performansi na intervjuu

Dobijte vredne uvide u vaše performanse na intervjuu, koji obuhvataju pozitivne aspekte kao i one koje treba da unapredite. Detaljno praćenje napretka tokom i posle simulacija. Identifikacija obrazaca u ponašanju i trendova radi usavršavanja celokupne strategije.

Naš proces

Početna procena

Na samom početku, prolazimo vas kroz početnu procenu kako bismo razumeli vaše karijerne ciljeve, industriju i specifične izazove u intervjuisanju. Odabir industrije, nivo pozicije i vrste intervjua koje treba simulirati.


Simulacije i povratne informacije

Sprovodimo seriju realističnih simulacija intervjua baziranih na vašim preferencijama. Primate detaljne informacije o svakoj sesiji, fokusirane na stil komunikacije, dostavu sadržaja i opšti utisak.


Personalizacija i dodatni resursi

Kreiranje odgovora na često postavljena pitanja tokom intervjua koji najviše ističu vaše vrline. Dobijanje dodatnih resursa, kao što su saveti o neverbalnoj komunikaciji, odeći i strategijama nakon intervjua.


Simulacije i saveti

Sprovođenje virtuelnih sesija simulacije intervjua. Pružanje coaching-a o efikasnim strategijama, rešavanju specifičnih problema i optimizaciji startegije pristupa samim procesima selekcije. Mogućnost postavljanja pitanja kako biste razjasnili preostale nedoumice.

bottom of page