top of page

Profesionalno motivaciono pismo

Telefonske konsultacije
Radna verzija
Revizija sadržaja
Slanje dokumenata u PDF formatu

€30.00

Naš proces

Prikupljanje informacija

Za početak, želećemo da znamo kako je tekla vaša karijera do sada i kako želite da izgleda u budućnosti. Dobićete kratki upitnik u kome ćete nam sumirati vaše iskustvo, obrazovanje i kvalifikacije. Takođe, upitnik će nam pomoći da saznamo koji su vaši karijerni ciljevi. Pored toga, možete nam poslati i vaš postojeći CV ili link ka LinkedIn profilu.


Telefonske konsultacije

Zakazujemo telefonsku konsultaciju koja može da traje do 30 minuta kako bismo detaljno razgovarali o tome za šta su vam potrebni propratno pismo i kratka biografija. Klijenti nam redovno govore da su ove konsultacije jedan od najboljih delova saradnje s nama, jer služe za spoznaju daljih koraka u karijeri. Vaš sagovornik će vam postaviti i pitanja koja će vam pomoći da sagledate koje su to vrednosti koje donosite u organizaciju kojoj se pridružujete i kako da ih istaknete.


Pisanje i revizije

Sastavićemo Vam koncizno propratno pismo i kratku biografiju koji će vas istaknuti u grupi sličnih individualaca. Zatim ćemo zajedničkim snagama doći do finalne verzije na koje ćete biti ponosni i koja vas najbolje reflektuje u profesionalnoj zajednici. Dobijate finalnu verziju u PDF formatu.

Šta dalje?

Saznajte više

Kako biste saznali više i ustanovili da li smo mi ono što je vama potrebno, zakažite uvodni poziv sa nama ovde.Kada ste spremni da počnemo, posle provere vaše uplate, dobićete email koji sadrži sledeće korake.


Pošaljite materijale i zakažite telefonske konsultacije

Pre razgovora sa nama, zamolićemo da nam pošaljete popunjen upitnik i kopiju vašeg trenutnog CV-a i prethodnih propratnih pisama, ukoliko ih imate. Kada pregledamo ova dokumenta, uparujemo vas najboljim konsultantom za vas, nakon čega zakazujemo telefonske konsultacije.


Izrada vašeg propratnog pisma

Dobijate radnu verziju nakon 3 radna dana od telefonske konsultacije. Tada ste u mogućnosti da tražite izmene, ukoliko za time postoji potreba. Ukoliko vam je propratno pismo potrebno hitno, imamo i usluge ekspresne izrade za jedan ili dva dana.

bottom of page