top of page

Kreiranje LinkedIn profila

Telefonske konsultacije
Kreiranje LinkedIn sadržaja
Optimizacija profila
Popunjavanje saržaja putem Zoom-a
Savetovanje šta dalje

€30.00

Šta dobijate?

Kreiranje LinkedIn sadržaja

Pripremamo ceo pisani sadržaj za vaš profil, od dela koji se odnosi na vaše iskustvo do kratkog sažetka koji podrazumeva vaše uspehe i karijerne ciljeve. Fokusiramo se na isticanje vaših dostignuća i vrednosti koje donosite organizaciji kojoj se pridružujete, sa ciljem da vas istaknemo u grupi sličnih kandidata.


Optimizacija vašeg profila

Osiguravamo da se vaš profil pojavljuje u pretragama regrutera i head-hunter-a tako što vaš profil dobije LinkedIn „All Star“ status. Naši kreatori sadržaja koriste LinkedIn SEO principe kako bi optimizovali vaš profil za ključne reči koje se koriste prilikom potrage za kandidatima.


Unošenje sadržaja i LinkedIn savetovanje

Organizujemo sastanak od 45 minuta putem Zoom-a tokom koga vam unosimo osmišljen sadržaj. Tokom sastanka, prolazimo kroz najbolje prakse za korišćenje LInkedIn-a koje vam omogućuju da izvučete maksimum iz ove platforme. Naravno, bićete u mogućnosti da postavite bilo koja pitanja.

Naš proces

Prikupljanje informacija i inicijalni sastanak

Onog momenta kada se odlučite za nas i vaša uplata se verifikuje, zamolićemo vas da nam pošaljete kopiju postojećeg CV-a. Zatim ćemo uspostaviti 30-minutni poziv da bismo detaljnije razgovarali o vašem radnom iskustvu i saznali više o vama.


Kreiranje sadržaja i revizije materijala

Pregledaćemo dostavljene informacije i materijale i zatim kreirati najbolji mogući sadržaj za vaš LinkedIn profil. Zatim dobijate radnu verziju na pregled u roku od 7 radnih dana i ukoliko je potrebno rade se željene korekcije.


Unošenje sadržaja i trening sesija

Kada ste zadovoljni ponuđenim sadržajem, organizujemo Zoom poziv tokom kog se unosi kreirani sadržaj. Poziv služi i kao LinkedIn trening sesija, tokom koje odgovaramo na sva vaša pitanja i pokazujemo vam najbolje LiknedIn prakse. Naravno, ukoliko želite da sami unesete sadržaj ili smatrate da vam nije potrebna trening sesija možete to naglasiti na inicijalnom pozivu što vam umanjuje cenu za X.

bottom of page