top of page

Dva CV-a (SRB+ENG)

Telefonske konsultacije
Radna verzija CV-a
Dve revizije CV-a
CV u pdf formatu

€70.00

Naš proces

Prikupljanje informacija

Za početak, želećemo da znamo kako je tekla vaša karijera do sada i kako želite da izgleda u budućnosti. Dobićete kratki upitnik u kome ćete nam sumirati vaše iskustvo, obrazovanje i kvalifikacije. Takođe, upitnik će nam pomoći da saznamo koji su vaši karijerni ciljevi i željene pozicije. Pored toga, možete nam poslati i vaš postojeći CV ili link ka LinkedIn profilu.


Telefonske konsultacije

Zakazujemo telefonsku konsultaciju koja može da traje do 45 minuta kako bismo detaljno razgovarali o vašoj karijeri i pozicijama koje vas zanimaju. Klijenti nam redovno govore da su ove konsultacije jedan od najboljih delova saradnje s nama, jer služe kao izuzetna priprema za intervju. Vaš sagovornik će vam postaviti i pitanja koja će vam pomoći da sagledate koje su to vrednosti koje donosite u organizaciju kojoj se pridružujete.


Pisanje i revizije

Sastavićemo Vam koncizan CV u kome se ističu vaša dostignuća i koji će vas istaknuti u grupi sličnih kandidata. Zatim ćemo zajedničkim snagama doći do finalne verzije na koju ćete biti ponosni (ovde su uključene i dve revizije). Dobijate finalnu verziju u PDF formatu.

Šta dalje?

Saznajte više

Kako biste saznali više i ustanovili da li smo mi ono što je vama potrebno, zakažite uvodni poziv sa nama ovde. Kada ste spremni da počnemo, posle provere vaše uplate, dobićete email koji sadrži sledeće korake.


Pošaljite materijale i zakažite telefonske konsultacije

Pre razgovora sa nama, zamolićemo da nam pošaljete popunjen upitnik i kopiju vašeg trenutnog CV-a, ukoliko ga imate. Kada pregledamo poslata dokumenta, uparujemo vas najboljim konsultantom za vas, nakon čega zakazujemo telefonske konsultacije.


Izrada vašeg CV-a

Dobijate radnu verziju nakon 7 radnih dana od telefonske konsultacije. Tada ste u mogućnosti da tražite izmene, ukoliko za time postoji potreba. Ukoliko vam je CV potreban hitno, imamo i usluge ekspresne izrade CV-a za jedan ili dva dana.

bottom of page