top of page

Simulacija profesionalnog intervjua

€ 80.00

Naš proces

Početna procena

Na samom početku, prolazimo sa vama kroz početnu procenu kako bismo razumeli vaše karijerne ciljeve i specifične izazove tokom intervjua. U prvom koraku definišemo industriju, hijerarhijski nivo pozicije i vrste intervjua koje treba simulirati.

Simulacije intervjua i povratne informacije

Sprovodimo seriju realističnih simulacija intervjua baziranih na vašim preferencijama, sa ciljem da unapredite veštine komunikacije na razgovoru za posao, izgradite samopouzdanje i usavršite odgovore. Naši iskusni konsultanti pružiće vam konstruktivne povratne informacije kako biste identifikovali vaše prednosti i oblasti koje je potrebno da unapredite. Primate detaljne informacije o svakoj sesiji, fokusirane na stil komunikacije, dostavu sadržaja i opšti utisak.

Pomoći ćemo vam da identifikujete obrazace u ponašanju i trendove radi usavršavanja celokupne strategije.

Personlalizacija i dodatni resursi

Tokom procesa dobijate personalizovane strategije za pristup različitim vrstama intervjua (bihejvioralni, situacioni, zasnovani na kompetencijama itd.). Intervjueri u Valoris-u će vam pomoći da izgradite prave odgovore na uobičajena pitanja zasnovana na vašem jedinstvenom iskustvu i veštinama. Pored toga, dobićete šansu da naučite tehnike za rešavanje izazovnih pitanja i efikasno komuniciranje svojih kvalifikacija, kao i savete o neverbalnoj komunikaciji, odeći i strategijama nakon intervjua.

Politika otkazivanja usluge

Moguće je otkazati ili primeniti termin ugovorene usluge do 24 sata pre zakazanog termina. Ukoliko je zakazan termin usluge propušten ili otkazan u kraćem roku od 24 sata, novčana vrednost usluge neće biti refundirana.

Ukoliko Klijent otkaže uslugu nakon početka sesije (nakon prve sesije) ili nakon što je primio bilo koju uslugu/materijal od organizacije Valoris, može zahtevati samo povraćaj iznosa koji se odnosi na preostale sesije ili usluge (do 80% od ukupno plaćenih nadoknada). Klijent neće imati pravo da otkaže ili zahteva povraćaj novca nakon što su usluge u potpunosti obavljene (nakon što su sve sesije završene i/ili sve usluge isporučene). Zahvaljujemo se na razumevanju.

bottom of page