top of page

Profesionalni CV

• Telefonske konsultacije
• Izrada radne verzije CV-a
• Dve revizije CV-a
• CV u PDF formatu

€ 50.00 - € 150.00

Naš proces

Upoznavanje sa klijentom i prikupljanje informacija

Kako biste saznali više o Valoris-u i ustanovili da li je naša podrška ono što je vama potrebno, zakažite uvodni poziv. Kada ste spremni da počnemo, nakon provere vaše uplate, dobićete email koji će sadržati naredne korake.

Od izuzetnog značaja nam je vaš potencijal, pa nam je u skladu sa tim neophodno da znamo kako je tekla vaša karijera do sada i kako želite da ona izgleda u budućnosti. Dobićete kratki upitnik u kome ćete nam sumirati vaše iskustvo, obrazovanje, i kvalifikacije. Takođe, vaši odgovori će nam pomoći da saznamo koji su vaši karijerni ciljevi i željene pozicije. Nakon popunjavanja upitnika nam možete poslati i vaš postojeći CV ili link ka LinkedIn profilu.

Telefonske konsultacije

Nakon analize odgovora iz upitnika i ostalih dokumenta, uparujemo vas sa najboljim konsultantom za vas, nakon čega zakazujemo telefonske konsultacije u dogovoru sa vama u trajanju do 45 minuta. Vaš sagovornik će vam postaviti i pitanja koja će vam pomoći da sagledate koje su to vrednosti koje donosite u organizaciju kojoj se pridružujete.

Izrada i revizija CV

Nakon 7 radnih dana od telefonskih konsultacija dobićete radnu verziju CV-a u kome se apostrofiraju vaša dostignuća i koji će vas istaknuti u grupi sličnih kandidata. Zatim ćemo zajedničkim snagama doći do finalne verzije na koji ćete biti ponosni, u okviru koje su uključene i dve revizije po potrebi. Finalnu verziju CV-a ćete dobiti u PDF formatu. Ukoliko vam je CV potreban hitno, nudimo i usluge hitne izrade CV-a za jedan ili dva dana.

U zavisnosti od toga za koju poziciju aplicirate u kompaniji, nudimo tri različite vrste paketa za izradu CV-a.

Prakse i početničke pozicije u kompaniji - € 50.00
Srednji nivo pozicija u kompaniji - € 100.00
Viši nivo pozicija u kompaniji - € 150.00

Politika otkazivanja usluge

Moguće je otkazati ili primeniti termin ugovorene usluge do 24 sata pre zakazanog termina. Ukoliko je zakazan termin usluge propušten ili otkazan u kraćem roku od 24 sata, novčana vrednost usluge neće biti refundirana.

Ukoliko Klijent otkaže uslugu nakon početka sesije (nakon prve sesije) ili nakon što je primio bilo koju uslugu/materijal od organizacije Valoris, može zahtevati samo povraćaj iznosa koji se odnosi na preostale sesije ili usluge (do 80% od ukupno plaćenih nadoknada). Klijent neće imati pravo da otkaže ili zahteva povraćaj novca nakon što su usluge u potpunosti obavljene (nakon što su sve sesije završene i/ili sve usluge isporučene). Zahvaljujemo se na razumevanju.

bottom of page